Nachtviskaart

Aanvraag procedure nachtviskaart
Een nachtviskaart is uitsluitend voor leden van H.S.V. Ons Genoegen te verkrijgen na een schriftelijke aanvraag inclusief pasfoto aan het secretariaat van de vereniging. Daarnaast dient u €5,00 te voldoen aan administratiekosten op (bank)rekeningnummer NL59INGB0000533525 onder vermelding van nachtviskaart t.n.v. penningmeester Ons Genoegen, Kon. Juliananplein 3, 3201 CH SPIJKENISSE. Reken bij een aanvraag op een verwerkingstijd van tenminste 14 dagen na ontvangst van uw aanvraag en betaling. De nachtviskaart is alleen geldig voor de wateren van H.S.V. Ons Genoegen!

Laatste aanpassing: 06-03-2014