Snoek kampioenschap 2023

30 September, 11 November & 16 December 2023, Snoek kampioenschap Nissewaard.

Op zaterdag 30 September, 11 November & 16 December organiseert Hengelsportvereniging Ons Genoegen het kampioenschap snoekvissen van Nissewaard, waarbij gestreden zal worden om de titel Snoek kampioen 2023 met de daarbij behorende ere prijs.

- Om voor de titel of een prijs in aanmerking te komen moet je 2 van de 3 wedstrijden gevist hebben, vis je ze alle 3 dan valt de slechtste dag af, dus een schrapper.
- Inschrijven en verzamelen is op zaterdag 30 September, 11 November & 16 December bij Visvijver De Bernisse, Oud Hoenderhoeksedijk 3, te Geervliet vanaf 07.00 uur tot 07.45 uur.
- Deelname is gratis, en een gratis dagvergunning Nissewaard voor niet leden.

De wedstrijddagen duren elk van 08.00 uur tot 13.00 uur, en om 13.30 uur zijn we dan weer voor de uitslag terug bij de verzamelplek. 

Wedstrijd Voorwaarden:
?Er mag alleen gevist worden met 1 hengel. Het in bezit en bij je hebben van een 2e hengel aan de waterkant is deze dag niet toegestaan.
?Alleen vissen in de wateren wat aangegeven wordt bij aanvang wedstrijd.
?Alleen vissen met alle soorten doodaas en kunstaas, levend aas in bezit hebben is niet toegestaan. 
?Maak een duidelijke foto van je vangst met een goed afleesbaar meetlint op een onthaakmat, vissen die niet op een onthaakmat liggen worden niet geteld.
?Neem een pen mee om uw vangst op de wedstrijdkaart te kunnen schrijven.
?Verder is het een must om een goede onthaaktang te hebben en een kniptang om de snoek zo veilig te kunnen onthaken zonder beschadiging. 

Bij een gelijk aantal centimeters zal de meeste snoek tellen, is er dan nog een gelijk aantal dan zal de grootste snoek tellen, daarna zal het lot beslissen wie zich een jaar lang snoek kampioen van Nissewaard 2023 mag noemen.

Bij onvoorziene zaken beslist de wedstrijdleiding!
Ons Genoegen is niet aansprakelijk voor eventuele schade die op de wedstrijden opgelopen of gemaakt zijn.

Voor informatie kun je contact opnemen:
roofvis@onsgenoegen.com    OF
Arie Meijer 0652898234          OF
Kees Nagelkerke 0624619856.